Obecny czas: 10 Wrz 2010, 22:18

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz
Zamieść na facebooku Dodaj do śledzika Wykop
Strona 1 z 1  [ 2 posty(ów) ]
Autor
Wiadomość
Jaki błotnik do scott'a?
PostWysłany: 28 Lip 2010, 20:06
Nowicjusz

Twój rower: scott voltage yz25
Witam. Poszukuję błotnika przedniego do roweru scott voltage yz 25. Mam oryginalny amortyzator santour 100mm skoku i denerwuje mnie to,że nie mogę sobie przyjemnie pojeździć po deszczu a pada ostatnio prawie cały czas:-( Nie miałbym problemu ze znalezieniem takiego sprzętu gdyby nie to,że roweru używam do wyczynowej jazdy po mieście i lekkiego DH tak więc potrzebuję czegoś mocnego co będzie dobrze chronić, zwłaszcza przed chlapaniem w oczy, a jednocześnie musi być w miarę lekki, niezbyt duży i przede wszystkim sztywny tak żeby nie skakał przy każdym skoku czy na kamieniach. Jestem otwarty na wszelkie propozycje:-) Cena do 100zł ale im mniej tym lepiej,bo budżet niewielki. Z góry dziękuję za pomoc :dzieki:

Jaki błotnik do scott'a?
PostWysłany: 28 Lip 2010, 22:39
* Dyskutant *
Awatar użytkownika

Twój rower: Schwinn Impact/Trek 970 od 10lat w budowie
Proszę bardzo http://allegro.pl/item1153750518_roto_b ... abike.html dla pewności możesz spiąć dodatkowo opaskami samo zaciskającymi cena 24pln

"I Live My Life a Quarter Mile At A Time, Nothing Else Matters. For Those Ten Seconds Or Less... I'm Free" Dominic Toretto
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz
Skocz do:  

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość