Witam ponownie. Przejżałem kilka ofert oświetlenia "terenowego" na rower i teraz zastanawiam się pomiędzy: najnowsza lampka od Bociana "Stork", Sigma Powerled Black Pro, Cat Eye HL-EL710RC Double Shot lub el700rc. Którą z tych lampek najabrdziej koleżkowie polecacie i dlaczego?
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszysko działa a my nie wiemy dlaczego
Ja łączę teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego :]
Miejscowość: Tychy Twój rower: Składak na ramie Terrago
wydaje mi się że z wymienionych Bocian będzie najjaśniejszy. Te Cateye to modele sprzed 5-ciu lat, więc zdziwiłbym się gdyby dawały więcej niż te 400 lm przy bocianowym tysiącu
Ta sigma powerled jest fajna, znajomy ma taką, ale to bardziej klasa bocialarki anieżeli starka.
Ten stark świeci świetnie, tylko mnie przeraża trochę to mocowanie ogniw na rzepy - w górach to chyba by odpadlo?
Twój rower: Schwinn Impact/Trek 970 od 10lat w budowie
p_system napisał(a):
zawsze dla pewności można dac zipa
a zip to nie przypadkiem to samo co rzep ja bym bardziej zaufał w terenie czemuś takiemu a nie rzepom http://allegro.pl/item1160499836_uchwyt ... i_led.html a zewnętrzną baterię zawsze można upchnąć w torbie pod siodłem
"I Live My Life a Quarter Mile At A Time, Nothing Else Matters. For Those Ten Seconds Or Less... I'm Free" Dominic Toretto
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: jeryho25400 oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum